ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εσφαλμένη αποστολή προϊόντων (κωδικός/ποσότητα):

Εάν έχει παραδοθεί στον πελάτη άλλο προϊόν απο αυτό που έχει παραγγείλει ή σε διαφορετική ποσότητα τότε ο πελάτης το επιστρέφει στην εταιρεία με τα έξοδα επιστροφής και επαναπροώθησης να βαρύνουν την εταιρεία εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο που προσφέρει η εταιρεία.

Ελαττωματικά προϊόντα:

Στη περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει ένα ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει την εταιρεία σχετικά με την βλάβη/κατάσταση που έχει παραλάβει το προϊόν και να πληροφορηθεί για τον τρόπο επιστροφής του, με σκοπό τον έλεγχό του απο το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει η εταιρεία με τον πελάτη για τα αποτελέσματα του ελέγχου και τη διαδικασία που αφορά στην παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας, επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος.

Ακύρωση παραγγελίας/Υπαναχώρηση απο τη σύμβαση αγοράς:

Ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει απο τη σύμβαση αγοράς εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την παράδοση των προϊόντων χωρίς καμία αιτιολόγηση. Για τη διαδικασία υπαναχώρησης ο πελάτης πρέπει να το δηλώσει στην εταιρεία μέσω του εντύπου υπαναχώρησης (το έντυπο παρέχεται για τη διευκόλυνση του πελάτη, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του), μέσω email ή fax ή ταχυδρομείου, δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας καθώς και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε με τη συσκευασία του σε άθικτη κατάσταση*, με τα συνοδευτικά έγγραφα αγοράς και οτιδήποτε άλλο παρελκόμενο που τυχόν συμπεριλαμβανόταν κατά την παράδοσή του. Το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.
Η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει το χρηματικό ποσό μέσα σε 14 ημέρες απο την παραλαβή των προϊόντων στην έδρα της.
*Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊόν έχει αποσφραγισθεί ή έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του με οποιονδήποτε τρόπο, τότε επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου.
Πριν απο οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο 2310 519 961 ή με email στο eshop@toliopoulos.gr