Στηρίζουμε το 10o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας!

10ο πανελληνιο συνεδριο ιατρικης βιοπαθολογιας τολιοπουλος διαγνωστικα

 

Απόσπασμα από την πρόσκληση του συνεδρίου:

«Η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας διοργανώνει στην Αθήνα στις 26-28 Απριλίου του 2018, στο ΜΕΓΑΡO Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη),το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας.
Στο Συνέδριό μας θα αναπτυχθούν, από έμπειρους και διακεκριμένους συναδέλφους, με διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και βραχείες ομιλίες, τα νεότερα δεδομένα που αφορούν την τετραθεματική ειδικότητά μας. Επίσης θα υπάρξει χρόνος για ελεύθερες ανακοινώσεις όπου θα συζητηθούν και θα καταγραφούν τα αποτελέσματα της επιστημονικής μας έρευνας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος για την παρουσίαση των πλέον καινούργιων και εξελιγμένων εργαστηριακών αναλυτών και άλλων συσκευών και οργάνων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση όλων μας, για τις προόδους που έχουν συντελεσθεί μέχρι σήμερα στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη παγκοσμίως Ιατρική Βιοπαθολογία-Εργαστηριακή Ιατρική και ιδιαίτερα στην Εργαστηριακή Αιματολογία & Αιμοδοσία, στην Ανοσολογία, στην Ιατρική Βιοχημεία, στη Μικροβιολογία και στην εξειδίκευση της Κλινικής Μικροβιολογίας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 26-28 Απριλίου 2018 με την ελπίδα ότι το Συνέδριό μας θα μας προσφέρει ευκαιρία για επιστημονική ενημέρωση αλλά και
χώρο συνάντησης για την ανταλλαγή επιστημονικών και επαγγελματικών απόψεων.»

 

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες για το συνέδριο εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *